KIF smed sejren med Aarhus Fremad

KIF smed sejren med Aarhus Fremad

05. oktober 2020

Lørdag spillede KIF en svær hjemmekamp på XL Byg Kjellerup Arena mod Aarhus Fremad som startede kampen klart bedst. De stod rigtig godt i forsvaret og lagde et fint pres på KIF som havde svært ved at få spillet til at hænge sammen i den indledende fase af kampen.

Derfor var også fuldt fortjent at Aarhus Fremad efter 12 min. Kunne bringe sig foran 0-1 på mål af Kjellerup drengen Mathias Valentin.

Herefter kom KIF meget bedre med i kampen, og resten af halvlegen var KIF det bedste hold på banen. De lagde et flot tryk på Aarhus Fremad og kom frem til store chancer, men målet udeblev. KIF fik også spillet sig frem til et straffespark som anfører Christoffer Maul desværre brændte, og derved måtte KIF gå til pause bagud 0-1.

Efter pausen forsatte KIF det flotte pres og efter 56 min. Kunne Kenneth Nielsen bringe balance i regnskabet på et drøn af venstrehug langt ude fra.

Sammen Kenneth Nielsen var ikke færdig med at score, og allerede 5 min. senere kunne han på et flot hovedstød efter en dødbold bringer KIF fortjent foran 2-1.

Føringen til KIF fik Aarhus Fremad til at vågne mere op, uden de dog kom frem til det helt store. KIF udnyttede den bedre plads på banen til at spille sig frem til flere store chancer, og burde havde scoret et mål eller to mere.  

Som det ofte sker i fodbold når man ikke kender sin besøgelsestid, så ender det galt. Efter 73 min. fik Aarhus Fremad en chance ud af ingenting og pludselige stod der 2-2.

KIF forsøgte herefter at presse på og kom også frem til et par store chancer for at score målet der kunne afgøre kampen. Desværre lykkedes det ikke og derfor måtte KIF igen gå fra banen med følesen af have mistet 2 point i en kamp man havde fortjent at vinde.

 

Næste kamp er allerede tirsdag den 6. oktober kl.16.00 hvor Brabrand IF kommer på besøg i Sydbank Pokalen.