KIF julekalender 2020

Kjellerup IF sælger igen julekalender

16. november 2020

2020 er anderledes på alle måder, for os alle. Men julen og alle dens mange traditioner er lige om hjørnet, og det kan vi heldigvis ikke lave om på. En af de traditioner er den årlige julekalender fra Kjellerup IF.

Med vores skrabe-julekalender kan du deltage i lodtrækningen om præmier for over 30.000, sponsoreret af vores trofaste sponsorer.

Normalt vil vores ungdomsafdeling kommer rundt i byen og sælge kalenderen, hvor overskuddet går til ungdomsafdelingen. Men i år, vil dette ikke ske på grund af Covid19. For at passe på de unge mennesker, og dig, har vi valgt at gøre det på en anden måde.

 

  • Du kan bestille den online via link herunder. Når du bestiller vil du få leveret den på din adresse i din postkasse. Levering i postnummer 8620 sker indenfor 5 dage. Bor du udenfor postnummer 8620 vil den blive sendt til dig indenfor 3 dage. Du bestiller via dette link: https://form.jotform.com/203014573814348

 

  • De sidste to weekender op til december vil du kunne møde vores unge mennekser nede ved Super Brugen, hvor de vil stå klar til at kunne sælge dig en julekalender. Det sker selvfølgelig på en Corona venlig måde

 

Vi håber at du vil støtte op om ungdomsarbejdet i Kjellerup IF. Hvert år giver salg af julekalenderen en flot sum penge til ungdomsafdelingen sådan de kan deltage i stævner i og udenfor Danmark.