Kamp referat Kampens resultat: 2-1 Endelig!!!

Kamp referat Kampens resultat: 2-1 Endelig!!!

20. oktober 2020
Efter 5 kampe uden sejr, skulle heldet endelig vende. Kampen starter meget ligesom resten af kampene i puljen. Bording som stiller sig ned og overlader initiativet til Kjellerup. Ved første antagelse ligner kampen til forveksling, hovedparten af de andre kampe i sæsonen dog med omvendt slutresultat.


Dette er dog ikke tilfældet i denne gang. Et godt og boldsikkert Kjellerup spiller bolden flot rundt og kommer til indlæg, men uden helt store chancer eller skud på mål. Først efter næsten 20 minutter kommer Kjellerups farlige chance. Bording kontraangreb bliver afvist gang på gang og en scoring ligger og venter rundt om hjørnet. Spørgsmålet er bare, hvem der først får prikket hul på målkontoen. Heldigvis er det Kjellerup som efter et hjørnespark scorer til 1-0.

Anden halvleg bølger frem og tilbage, men stadig er det Kjellerup som er spildominerende og mangler kun lige det sidste for at score til 2-0. Forløsningen sker dog først omkring 80 minut, hvor Kjellerup efter flot opspil score til 2-0. Glæden over det forløsende 2-0 mål bliver dog hurtigt erstattet af alvor, da Jasper på et fejlagtigt gul kort bliver udvist i 10 min. Spillet 10 mod 11 og Bordings markante pres for reduceringen, skaber et kort øjebliks uopmærksomhed som Bording udnytter ved at reducere til 2-1 i 85 minut.
De sidste fem minutter af kampen er en kamp, for at holde Bording væk fra muligheden for at kunne reducere. Konsekvent og kompromisløst forsvarsspil da det hele spidser til sikre Kjellerup første sejr i 5 kampe.

En sejr som også falder på et tørt sted og selvom det måske er langtid siden sejrssangen er blevet sunget, Så bliver der efter at spillerne har samlet kræfter efter en udmattende kamp, skrålet i omklædningsrummet.

“Forløsning! Endelig får vi en sejr igen. Efter kampe mod bl.a. Herning Fremad og Alheden som har været lige ved og næsten m.h.t. til at få 3 point, så var det dejligt at hive 3 point hjem igen. Bording er på ingen måde et dårligt hold, men vi var meget opmærksom på hvad der lykkedes fra sidste kamp imod dem og hvad vi gerne ville have til at lykkes denne gang, samt at vi var opmærksomme på Bordings kvaliteter. Spillerne løser deres opgaver godt, hvilket er med til at vi har slået Bording af to omgange. Vi får desværre ikke lukket kampen, som vi ellers har chancer til – deriblandt to skud på stolpen. Så det gør at kampen bliver unødvendig spændende til sidst, hvor Bording vælger at forsvare og angribe i to kæder. Det gør ikke tingene nemmere for os, at dommeren vælger at vise Jasper ud, til trods for at linjevogteren signalerede at der ikke var noget. Men spillerne viser hvad de kan, når de står sammen og hjælper hinanden – også når de trolde løb er påkrævet.” Siger Claus Damsgaard

Kampens spiller Dennis Thomassen - 5 Stemmer Målscorere: Mathias Andreassen 1-0 Luca Borring 2-0

Næste kamp Udekamp mod Lemming IF, der forventes en svær udekamp men dog med forventning om point. Kampen spilles lørdag d. 24/10, kl. 11.00 i Lemming