Kæmpe træner scoop til Kjellerup IF

Kæmpe træner scoop til Kjellerup IF

18. februar 2021

Kjellerup Ifs Seniorafdelingen udvider deres kompetente trænerstab med signing fra øverste hylde.  Klubben har længe været på jagt efter en ny 2.holdstræner til Serie 2 Herre. Processen har været lang og hård, men kan nu endelig præsentere navnet på den nye træner som har international erfaring og kvalifikationer fra højeste niveau.

Klubben fik i efteråret en enestående mulighed da Brian Wake henvendte sig. Brian, som oprindeligt er brite, kommer fra en stilling i Allsvenskaen, hvor han har fungeret som både Head of Recruitment og Assistent Manager i ligaklubben Östersunds FK. Brian Wake er i Danmark af familiære årsager hvorledes muligheden opstod. Brian har 14 års erfaring som professionel fodboldspiller, hvorefter det medførte trænerjobs i Sverige. Her har han været assistent for store navne, som Graham Potter og Ian Burchnall, samt være cheftræner i en klub, lignende Kjellerup IF.

Det er klart at sådan en mulighed ikke kommer mange gange i livet. Vi har siden efteråret haft en tæt dialog med Brian og forsøgt at få ham indrettet og etableret i Danmark. Både Brains kvalifikationer og karriere er enestående, og hans menneskeprofil passer rigtigt godt med spillerne og de øvrige trænere i afdelingen. Det vigtigste i processen omkring den nye Serie 2 træner, har været at finde en profil som kan relatere til spillerne, men samtidig støtte udviklingen i vores seniorafdeling, som bevæger sig i en god retning. Trænerholdet i seniorafdelingen er nu komplet. Vi vil gerne tilbyde vores medlemmer det bedste, og med det hold vi har nu, så kan det næsten ikke blive bedre. Brian har et kæmpe netværk og viden, men er samtidig en meget moderne Manager som sætter fokus på individets egen udviklingen og holdets som helhed, i jagten på succes.” Siger Preben Götz Mikkelsen

”Jeg er flyttet til Kjellerup efter at have boet i Sverige de sidste 10 år. Årsagen til jeg har valgt Kjellerup er at komme tættere på min 3 årige søn som bor tæt. Han er min absolut første prioritet og at kunne tilbringe mere tid med ham er det vigtigste. For mig har det været rigtig svært at stoppe med fodbold på fuld tid, men det har været nødvendigt på grund af de familiære omstændigheder.

At jeg nu kan være involveret i Kjellerup IF passer mig perfekt. På den måde kan jeg forsætte med at arbejde med min passion, samtidig med jeg kan leve et mere almindeligt familieliv sammen med min søn.

Kjellerup IF har som klub været meget imødekommende overfor mig, og jeg er taknemlig for at have fået muligheden for at blive træner i klubben, som jeg har set flere gange når jeg har været i Danmark. Jeg ser frem til at hjælpe spillerne med at udvikle sig, både som fodboldspillere men også som mennesker” fortæller Brian Wake.

 

”Det er klart at under de nuværende omstændigheder, kan vi ikke engang træne, men jeg glæder mig vildt meget til at komme i gang med at se Brian arbejder spillerne og drage erfaringer fra hans arbejde med fodboldklubber. Det bliver vildt fedt at præsentere Brian for holdet.” udtaler Preben Götz Mikkelsen.

Brain overtager Kjellerups Serie 2 Herre, som i skrivende stund har turneringsstart den 5. april mod Lemming. Det er klart det kan blive skubbet yderlig, men under alle omstændigheder handler det om hurtigt at komme i gang, da optakten allerede nu er kortere end vanligt.

Brian taler engelsk og svensk, men forstår dansk udmærket. Tag rigtigt godt imod Brian.

 

Preben Götz Mikkelsen

#sammenholdsiden1907