Generalforsamlingen udskydes.

Generalforsamlingen udskydes. 

08. april 2021

 

Da forsamlingsloftet endnu ikke er hævet, vælger bestyrelsen derfor at udskyde generalforsamlingen endnu engang. Vi håber at vi kan melde en ny dato ud sidst i april måned.

Generalforsamlingen afvikles, som sædvanlig efter vedtægterne, men der er dog et punkt, vi meget gerne vil gøre opmærksom på allerede nu.

Der mangler flere kandidater til bestyrelsen.

Vi vil derfor gerne opfordre til, at I alle (der læser det her) gør mindst 10 andre opmærksomme på, at der mangler folk i bestyrelsen for på den måde, at få det rundt i hele foreningen, til både spillere og forældre. Vi ser også gerne forældre og seniorspillere i bestyrelsen. Der er plads til både mænd og kvinder, og "fodboldkompetencerne" er ikke afgørende for at sidde i bestyrelsen. 

Er bestyrelsen fuldt bemandet er arbejdet overkommeligt, med normalt 10 møder om året på 2, og af og til, 3 timer. Der sker meget på foreningsfronten i disse år, også i KIF, så det er bestemt også spændende at tage del i bestyrelsesarbejdet. Og så gør vi det selvfølgelig for at skabe oplevelser og trivsel for en masse fodboldglade børn, unge og voksne.

Er du nysgerrig, interesseret, eller allerede klar til at stille op, må du meget gerne kontakte Evan på 29436648.