Fortjent 2-0 sejr i vanskelig kamp

Fortjent 2-0 sejr i vanskelig kamp

07. september 2020

Inden kampen lørdag mod Tjørring IF havde KIF's cheftræner en smule nervøsitet i kroppen. 
"Jeg er har ikke den bedste fornemmelse med denne kamp. Vi spillede så flot en kamp mod Thisted, og nu skal vi spille en helt anden kamp mod et helt anden hold som vi har mødt et par gange. De står rigtig godt på banen, de kæmper fantastisk, spiller på dødbolde og kontra angreb, så jeg forventer en utrolig vanskelig kamp som vi skal vinde" lød det fra KP.

Denne forudsætning viste sig at holde stik. Efter en nervøs start hvor Tjørring var det bedste hold de første 15 min og kunne fortjent have bragt sig foran med et skud på stolpen, kom KIF godt ind i kampen og blev total dominerende. Men med Tjørrings meget defensive udtryk og meget aggressive stil havde Kjellerup det utrolig svært og kom ikke frem til de store kampe. 

Istedet blev det en halvleg præget at mange frispark og meget boldbesiddelse til KIF. Efter 44 min får KIF en dødbold og her kunne Christoffer Maul bringe KIF foran 1-0

Efter pausen var kampbilledet det samme. Tjørring stod lavt, spillede hårdt og lavede mange frispark. KIF fik dog lidt mere plads og spillede sig frem til lidt chancer. Men KIF måtte vente helt frem til det 78' minut, hvor det blev til 2-0 på et flot hovedstød af Christian Mathiasen.

Den sidste del af kampen blev præget af flere grimme tacklinger og sammenstød, hvor begge hold kunne have været præsenteret for det røde kort. Men begge hold spillede til slut med alle mand på banen og KIF kunne fortjent juble over tre point og den anden sejr på blot 4 dage.

 

Næste kamp spilles fredag kl.19.00 ude imod Skjold Sæby.