Fodboldskole 2021

Fodboldskole 2021

02. august 2021

I denne uge afholdes DGI fodboldskole i Kjellerup IF. Her en masse unge piger og drenge samlet for at blive endnu bedre til at spille fodbold og ikke mindst for at være sammen med deres venner og veninder.

En grundende til at Kjellerup IF kan afholde en god uge med masser af fodbold skyldes de sponsorer som støtter det gode projektet.

Gennem de sidste mange år har SuperBrugsen i Kjellerup været trofast frugt sponsor. Igen i år har vores lokale supermarked valgt at give alle drenge og piger frisk frugt dagligt. Det betyder rigtig meget at vi kan tilbyde dette til de unge, så vi er rigtige glade for støtten fra SuperBrugsen.

Som noget nyt i år, har vi fået fire sponsorer som står bag alle vores trænere. Kjellerup VVS, Designa Køkken, KUSK Hvidevarer og Godskesen A/S har alle ydet et flot bidrag og blevet træner sponsor.

Uden vores trofaste sponsorer og frivillige vil det blive vanskeligt at afholde fodboldskolen. Derfor er vi rigtig glade og taknemmelig for den støtte de 5 virksomheder giver klubben.