Flot og fuldt fortjent sejr over Thisted FC i Sydbank Pokalen

Flot og fuldt fortjent sejr over Thisted FC i Sydbank Pokalen

03. september 2020

Onsdag aften blev det for den dels vedkommende, til en overraskende sejr for Kjellerup IF hjemme på XL Kjellerup Arena. Har var Thisted fra 2. Division på besøg, i en kamp hvor Kjellerup fik mulighed for at måle sig med et tophold fra 2. Div.

Allerede fra start var Kjellerup det klart bedste hold på banen. Egentligt kan det siges meget kort, Thisted havde intet at komme efter, og KIF kontrollerede kampen fuldstændigt.

Efter 15 minutter kommer KIF foran på et flot langskudmål af Mads Kjellerup, efter KIF havde det første kvarter havde sat sig tungt på spillet. Efter scoringen kommer Thisted bedre med i kampen, men de spiller sig ikke frem til det helt store.

Da tiden havde rundet 30. min fik Kjellerup et frispark som blev sparket ind i feltet. Thisted fik ekspederet bolden ud af feltet, men Lasse Dahl fik på ny lagt den flot ind i feltet hvor Alex Hersbøll flot kunne heade den i mål til 2-0.

Efter pausen skulle KIF lige finde sig selv. Thisted FC forsøgte med hårdt duel spil at komme tilbage i kampen, men uden held. I stedet kunne Kjellerup bringe sig fortjent på 3-0 efter 70 min. på mål af Christoffer Maul.

Herefter kontrollerede Kjellerup kampen hjem, kun afbrudt af et meget frustreret Thisted hold som ved flere lejligheder havde nogle grimme eftertaklinger.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner for Kjellerup.

”I dag vil jeg gerne fremhæve HELE holdet. Det var en fantastisk flot præstation. Efter vores kamp i weekenden ude mod FC Djursland havde vi virkelig noget vi skulle revanchere. Det gjorde drengene fantastisk i dag. De fulgte taktikken, traf de rigtige beslutninger, var aggressive og spillede flot fodbold. Det var virkelig en fornøjelse af se. Men nu skal vi huske, at denne præstation ikke vil blive husket, hvis vi ikke på lørdag går ud og forsætter det flotte og kloge spil i vores vigtigste turnering” slutter cheftræner KP.

Lørdag tager Kjellerup imod Tjørring på XL Kjellerup Arena kl.15.30.