Flot indsats sikrede KIF sæsonen første point

24. august 2021

Fredag gæstede Holstebro XL Byg Kjellerup Arena, i hvad der på forhånd var udnævnt til en af de svære kampe for KIF. Holstebro er nedrykker fra 2. Division, og de må så absolut betegnes som en af favoritterne til at rykke op igen når sæsonen er slut.

Dermed bliver Holstebro den tredje modstander ud af tre mulige for KIF, hvor man forventer at modstanderen hører til helt i toppen af tabellen.

Lad det være sagt med det samme, der blev ikke scoret nogle mål i kampen, så KIF fik et meget fortjent point mod en rigtig dygtig modstander. KIF’s unge spillere var fra tændt, og klar til at bide skeer med Holstebro. Forsvaret stod rigtig godt placeret, vandt deres dueller og holdt i det hele taget Holstebro fra mange store chancer.

Omvendt var KIF farlige i den anden ende. Holdet spillede hurtigt og effektivt, og kastede flere store chancer af sig, hvor KIF med større effektivitet kunne have scoret et par mål.

Den gode indsats lover godt for fremtiden. De unge spillere viser i hver kamp de kan være med og der vil ikke gå længe inden det betyder sejre og point på kontoen til KIF.

Næste kamp for KIF er tirsdag den 31 august hvor Aarhus Fremad venter i Sydbank Pokalen. Denne kamp spilles på XL Byg Kjellerup Arena kl.17.15
Aarhus Fremad spiller til dagligt i 2. Division, så de må alt andet lige påtage sig favoritværdigheden denne tirsdag på XL Byg Kjellerup Arena.

Næste kamp i danmarksserien er Nørresundby FB som gæster XL Byg Kjellerup Arena lørdag den 4 september kl.13.30.