Flot indsats i afbrudt kamp ude mod Vejgaard

Flot indsats i afbrudt kamp ude mod Vejgaard

08. august 2021

Lørdag spillede KIF første kamp ude mod Vejgaard. Holdet fra nord er på forhånd en af favoritterne i puljen, og det er klart et af holdende som burde spille med i top tre. Så med det in mente, og de mange nye unge spillere på KIF holdet, ventede der en svær opgave, mod en modstander som altid spiller god fysisk fodbold og som har spillet sammen i flere år.

Det meget unge KIF hold med en del nye spillere spillede en flot kamp som gjorde trænerteamet stolt. Første halvleg var det Vejgaard som var mest på bolden, men et KIF hold som var mest farlig. Jacob Døssing havde blandt andet en fantastisk afslutning på indersiden af stolpen, hvorefter den triller lige så fint hen af stregen hvor målmanden kan samle den op.

Jasper Ugwoke scorede et mål som fejlagtigt blev annulleret på grund af off side. Det betød af KIF måtte gå til pause bagud 1-0 på et mål som Vejgaard fik lidt heldigt efter et hjørnespark.

Efter pausen kommer KIF endnu bedre med i kampen. Vi sidder mere på spillet og fortsætter med at være farlige. Det lykkedes dog ikke at score, inden kampen efter 83 min. blev afbrudt på grund af tordenvejr. Kampen kom ikke i gang igen, og lige nu afventer klubberne DBU, for at høre hvordan de sidste 7 min. skal afvikles.

Efter kampen var det en meget tilfreds cheftræner som gjorde status.

”Vi havde en del afbud til kampen i dag, og efter en del spillere er kommet til nye større klubber, så var jeg meget spændt på hvordan kampen ville blive. Til min store glæde leverede spillerne en flot indsats. De unge spillere, hvoraf nogle af dem ikke har spillet seniorfodbold før, gjorde en rigtig flot figur. Der blev arbejdet rigtig hårdt og vi kom frem til mange store chancer” fortæller KP.

Med et nyt hold og mange unge spillere vil det være et anderledes KIF hold som modstanderne møder i den nye sæson. ”Vi ændrer vores tilgang til kampene i denne sæson. Med de mange nye unge spillere kommer vi til at tage en kamp ad gangen. Tidligere har vi været kendt for at være et meget hold med rigtig meget boldbesiddelse. Det kommer vi helt sikkert til at ændre i nogle kampe. Til gengæld får vi nogle andre kvaliteter ind på holdet som vi ikke tidligere har haft, og det glæder jeg mig til at udvikle sammen med de unge spillere som har stort potentiale” slutter KP.

Næste kamp i DS bliver hjemme på XL Byg Kjellerup Arena. Kampen spilles fredag kl.19.00 mod Odder.