Flot afslutning fra alle klubbens senior hold.

Flot afslutning fra alle klubbens senior hold

28. juni 2021
I den forgange uge spillede serie 2, serie 3 og DS deres sidste kampe i et spændende forår.
 
Serie 3 med cheftræner Mark Jacobsen i spidsen spillede tirsdag playoffkamp ude mod Langaa IK. Det var en kamp KIF skulle vinde hvis de ville bevare chancen for at spille om oprykning til serie 2.
Kampen endte 3-2 til Langaa IK som dermed vandt playoffkampen, og kunne spille sig videre til næste runde. KIF kunne omvendt gå på ferie efter et flot forår hvor holdet altså spillede med helt fremme til det sidste.
 
Klubbens andet hold i serie 2 med Brian Wake i spidsen var en tur i Bording. Denne kamp skulle også vindes, hvis serie 2 skulle gå videre til sidste playoffkamp om oprykning til serie 1. KIF spillede en god kamp og var foran indtil det 91 minut. Her udlignede Bording og KIF tabte pusten. Kampen endte med sejr til Bording, som kunne spille sig videre til sidste playoffkamp om oprykning til serie 1.
Foråret har været flot for KIF, op en oprykning havde ikke være ufortjent eller urealistisk. Men for mange dumme pointtab i de sidste minutter i nogle afgørende kampe, gør at oprykningen må vente.
 
Lørdag spillede DS sidste kamp ude mod Varde. Med en sejr kunne KIF sikre sig førstepladsen i nedrykningspuljen, hvis Aarhus Fremad samtidig satte point til mod Horsens. Et oplagt KIF hold fik en god start på kampen, da anføre Christoffer Maul bragte KIF på 0-1 efter 3 minutter. Efter 30 min. blev det 0-2 til KIF på mål af Patryk Pietras. I tillægstiden af anden halvleg scorede Mikkel Kjær til 1-3, og dermed havde KIF gjort sin del.
Lidt overraskende tabte Aarhus Fremad, og dermed sluttede KIF på en fortjent første plads i puljen.
 
Ovenpå et lidt skuffende grundspil hvor KIF ikke kom med i oprykningspillet, har drengen fundet niveauet frem og spillet 7 kampe i nedrykningspillet uden nederlag. Det blev til 4 sejre og 3 uafgjorte.
 
Nu venter en ny spændende sæson i Danmarksserien efter en velfortjent sommerferie. Holdet starter træning igen i uge 28 frem mod den nye sæson.