Evan Thorhauge stiller op som kandidat til formandsposten i Kjellerup IF.

Evan Thorhauge stiller op som kandidat til formandsposten i Kjellerup IF.

10. august 2020

I forbindelse med generalforsamlingen onsdag den 12 august i Kjellerup IF, skal der vælges ny formand. Efter at klubben har kørt med et forretningsudvalg i en periode, er vi rigtig glade for at en kandidat til formandsposten har meldt sig på banen.

Efter at være gået på pension som skoleleder på Trækløver skolen, vil Evan Thorhauge gerne bruge noget af sin fritid på frivilligt arbejde, og betale tilbage for den opbakning han har oplevet igennem mange år.

”Jeg har valgt at stille op som kandidat til formandsposten i Kjellerup IF efter en del samtaler med nøglepersoner i klubben. Der er ingen tvivl om det er veldrevet klub som har stor betydning for lokalsamfundet. Jeg er især imponeret over at klubben har formået at drive både bredde og elitefodbold i klubben, og det arbejde vil jeg gerne være en del af og stå i spidsen for, sammen med de rigtig mange engagerede frivillige der er i klubben” fortæller Evan Thorhauge.

 

Med sine mange års erfaring som leder vil Evan Thorhauge kunne bidrage med rigtig meget til klubben, hvis han bliver valgt.
”Jeg har fulgt Kjellerup IF i mange år og ved at der er mange rigtig dygtige og engagerede frivillige til at drive klubben. Min opgave bliver at have det overordnede overblik og styrke samarbejdet mellem de forskellige udvalg som driver klubben. Igennem mit job har jeg været vant til at arbejde tæt sammen med mange forskellige mennesker og grupper, og den erfaring vil jeg tage med mig og bidrage med, hvis jeg bliver valgt som formand på generalforsamlingen” slutter Evan Thorhauge.

 

I forbindelse med afholdelse af generalforsamlingen gør vi opmærksom på at folk med sygdomssymptomer bedes blive hjemme. Der vil blive serveret øl og sodavand men ingen mad.