Endnu et nederlag til Kjellerup IF

22. april 2021

Det kører ikke i øjeblikket for KIF DS. Efter at have vundet den første kamp mod Lyseng, blev det til to nederlag mod Aarhus Fremad og VRI. Onsdag blev det til tredje nederlag på stribe da FC Djursland vandt 2-3 på XL Byg Kjellerup Arena

Efter kampen var det en skuffet assistent træner som fortalte om kampen.

”Lige i øjeblikket kører det ikke for os. Vi har tabt tre kampe på stribe, og holdet er ramt på selvtilliden. Vi gør mange ting rigtigt, sidder på kampen og kommer frem til nok chancer, så vi kan vinde kampen. Men endnu engang er vi ikke effektive foran mål og får scoret på vores chancer. Rent defensivt er vi ikke sikre nok i øjeblikket, og det forplanter sig til hele holdet” konstaterer Robert Sørensen.

”Vi skal nok komme om på den anden side, vi har mange dygtige spillere, men lige nu er det svært. Så vi må arbejde hårdt på træningsbanen og så skal vi steppe op i kampene. Vi er for nemme at slå ud, specielt i duel spillet synes jeg vi mangler meget i øjeblikket, så der må vi også sætte ind og blive mere aggressive. Lørdag venter der en ny kamp ude mod Silkeborg KFUM, og der har vi en chance for at rette på tingene. Til den kamp vil der helt sikkert komme en række ændringer på grund af skader og karantæner” slutter Robert Sørensen.

Næste udfordring for KIF bliver lørdag, hvor holdet skal en tur til Silkeborg KFUM. Det bliver en svær kamp, hvor holdet meget gerne skal have tre point for at kunne bevare en realistisk chance for at ende i slutspillet.

Kampen spilles kl.13.00 JYSK PARK