Endelig går det løs!

Endelig går det løs!

04. april 2021

Efter nedlukning i efteråret og udsættelse af kampe i foråret, kan fodbolden atter rulle på XL BYG Kjellerup Arena, når danmarksserien mandag tager imod topholdet IF Lyseng.

Kampen bliver desværre afviklet uden tilskuere, men vi håber snart der vil blive åbnet op for denne del også.

Dagens modstander er IF Lyseng, som ligger på en øjeblikkelig førsteplads i puljen, og cheftræner Krzysztof Popczynski glæder sig til møde et godt fodboldhold og få testet sit eget hold af.

”Vi glæder os rigtig meget til kampen. Nu har vi trænet længe og spillet nogle træningskampe så vi nu er vi helt klar. På trods af omstændighederne har jeg været rigtig godt tilfreds med holdets indsats til træning og kamp, så jeg har faktisk store forventningerne til drengene. Lyseng er rigtig godt hold som har spillet sammen i flere år, de har gode relationer, står godt på banen og er giftige på deres kontraangreb. Omvendt kommer vi og gerne vil spille en masse offensiv fodbold, så jeg tror det bliver en rigtig god kamp” fortæller KP.

Til dagens kamp er der udtaget 18 spillere, og har det været en meget svær opgave for cheftræneren. ”Det har virkelig været svært at udtage de 18 spillere. Alle i truppen har gjort det godt, og de har alle fortjent at være med. Samtidig er bredden i truppen blevet større, så at skulle finde de 11 startende bliver også svært, da mange flere har fortjent en startplads. Men vi for brug for alle i dette forår, så jeg er glad for at truppen er så stærk” slutter Krzysztof Popczynski.

 

Til dagens kamp er disse udtaget:

Rasmus Jepsen-Jacob

Niels Golbækdal

Lasse Dahl

Alex Hersbøll

Sebastian Nedergaard

Lasse Bak Laursen

Rasmus Nørskov Larsen

Malthe Dahl Overgaard

Patryk Pietras

Rasmus Cramer

Emil Branth Christensen

Mads Kjellerup Andersen

Martin Ebbensgaard

Christoffer Maul Petersen

Kenneth Nielsen

Jasper Ugwoke

Mathias Færge

Christian Mathiasen