Drengene bliver til mænd

Drengene bliver til mænd

25. august 2020
Drengene bliver til mænd🟡🔵
Kjelleup IFs U19 drenge fik desværre udskudt deres kamp i lørdags mod Støvring. En kamp de havde set frem til med stor forventning, som opfølgning på deres flotte sæsonpræmiere.
Alligevel fik mange af drengene spilletid på klubbens øverige hold.
For Serie 2 fik Frederik Dam debut, endda i startopstillingen hvor han spillede en kanon kamp mod topholdet Silkeborg KFUM. Gustav Holst viste god energi de sidste ti minutter af kampen. Drengene spillede en rigtig god kamp og sammen med resten af deres holdkammerater viste de god fight og høj moral, og var faktisk måske lidt uheldige med at få et 1-2 nederlag.
I Serie 3s kamp ude mod Silkeborg B74 fik Simon Rosendahl og Rasmus Birch også debut i start 11’ern i den defensive ende af banen. Kjellerup vandt 5-3 og drengene udviste stor fysisk styrke og mod. Derved holder holdet fast i toppen af tabellen
.
På Bjerget søndag tog det nyoprettede Serie 5 imod NUGF Viborg. Hele 7 spillere fra U19 var repræsenteret og de spillede sammen med deres rutinerede holdkammerater en god kamp der endte 1-1.
I Kjellerup IF er vi utrolig stolte over at kunne mønstre et U19 hold. Samtidig har tilføjelsen af et Serie 5 hold gjort det muligt at tilbyde alle udviking og spilletid, og gøre overgangen fra ungdomsspiller til Seniorspiller nemmere.
#sammenholdsiden1907