Der skal tre point på kontoen lørdag

Der skal tre point på kontoen lørdag

04. september 2020

Kjellerup IF - Tjørring IF lørdag kl.15.30

Når Kjellerup IF lørdag tager imod Tjørring IF i Danmarksserien skal der tre point på kontoen. Selvom det blev til en flot og meget fortjent sejr onsdag over Thisted, så er ligaen stadig absolut første prioritet for cheftræner KP.

”Onsdag var vi rigtig gode og spillede en flot kamp. Men går vi ikke ud og vinder lørdag over Tjørring, så er det svært at glæde sig over sejren onsdag, for ligaen er altså stadig vores vigtigste opgave. Derfor kræver det enormt meget af spillerne på lørdag, hvis vi skal have tre point kontoen. At sætte sig op til en kamp mod Thisted er nemt, men alt erfaring viser at det kan være svært at sætte som op til en kamp mod et hold som vi skal vinde over” fortæller KP.

Tjørring har tabt en kamp og spillet en uafgjort og vi har lidt kendskab til dem fra en træningskamp, så cheftræneren har en forventning om en sejr.
”Det er så vigtigt at spillerne viser den vilje og vildskab som de gjorde i træningskampene, den første kamp mod Vejgaard og i kampen mod Thisted, eller bliver det rigtig svært for os. Tjørring kommer til at stå dybt, spille lange bolde og håbe på de får nogle standardsituationer. Det lyder ikke skræmmende, men vi ved at vi har svært mod at spille mod sådanne hold. Derfor kræver jeg fuld koncentration og vilje fra drengene når de går på banen lørdag” slutter KP.

HUSK: Kampen er åben for tilskuere, men skal ses siddende. Vi anbefaler man medbringer en stol til kampen, da klubben ikke har stole nok. Der er lagt plader rundt om banen sådan stole ikke synker ned i græsset.

Har man sygdoms-symptomer må man ikke møde op. Husk at holde afstand og sprit dine hænder.

Vi henviser til betaling med kort eller mobilepay, undgå gerne kontanter.

 

Til kampen er følgende udtaget:

Rasmus Jepsen-jacob

Tobias Bøgh Pedersen

Alex Hersbøll

Simon Vetter

Sebastian Nedergaard

Rasmus Nørskov Larsen

Lasse Dahl

Patryk Pietras

Malthe Dahl Overgaard

Rasmus Cramer

Martin Ebbensgaard

Kenneth Nielsen

Mads Kjellerup Andersen

Christoffer Maul Petersen

Christian Mathiasen