Covid19 lukker igen ned for senior fodbold i Kjellerup IF.

Covid19 lukker igen ned for senior fodbold i Kjellerup IF.

02. november 2020

Året 2020 har for alle været et meget specielt år. Hele foråret blev uden fodboldkampe og først i slutningen af juni blev det igen muligt at afvikle kampe på senior niveau. Indtil sidste år blev alle kampe afviklet efter planen, men på grund de nye restriktioner så blev situationen anderlede for den sidst del af sæsonen.

 

For Danmarksserien betyder det at de sidste kampe bliver flytter til 2021, hvor kampene allerede er programsat til opstart i februar måned. Herefter glider holdet efter planen ind i det allerede planlagte kampprogram. Sportschef Ole Pagh Madsen er meget ærgerlig over året 2020.

”Det er ærgerligt på rigtig mange måder, at vi ikke har kunne spille kampe som vi plejer. Vi skal selvfølgelig indrette os efter de retningslinjer der er i samfundet, og vigtigst af alt er selvfølgelig folks helbred. Men isoleret set er det rigtig ærgerligt at vi ikke har kunne få en normal kamprytme i hele 2020. Vi har et rigtig dygtigt og talentfuldt hold, som bare gerne vil spille fodbold og vinde kampe. Så den manglende rytme har betydet rigtig meget, især for vores resultater hvor vi ikke har været stabile nok. Når vi rammer vores bedste niveau, så kan slå alle. Men er vi ikke på 100%, så vinder vi altså ikke vores kampe, og det er desværre sket nogle gange. Men nu fortsætter vi vores træning og opbygning til 2021 sådan vi kan arbejde videre mod vores mål om at rykke op i 2. Division.

 

Seniorafdelingen fik også et bræt afslutning på grund af Covid-19. Mange af afdelingens hold var færdig spillet og blev ikke berørt af de skræppede restriktioner fra Regeringen, og det nedsatte forsamlingsforbud. Veteranerne, Oldboys og Dame 7-mands var for længst gået på vinterferie, efter et meget godkendt efterår. De fire Seriehold og U19 manglede kun enkelte kampe for at færdiggøre deres sæson.

”Det er klart at vi selvfølgelig altid gerne vil spille kampe. Serie 2 Damer havde selv muligheden for at tage førstepladsen efter et perfekt efterår. Heldigvis var oprykningen sikret, hvilket vi er utrolig stolte over. U19 fik desværre deres sidste kamp udsat og men skal så afvikle deres sidste kamp på søndag” Fortæller Preben Götz Mikkelsen.

 ”Billedet er lidt anderledes for vores tre herrehold. Både Serie 2 og Serie 3 lå og kæmpede om at undgå playoffpladserne. Med den vedtaget model fra DBU gør at vi næste sæsonen også har et Serie 2 og 3 hold, selvom vi selvfølgelig gerne selv ville have afgjort det. Samtidig tilmelder vi et Serie 6 hold og skal fortsætte den gode udviklingen vi oplever. Træningen fortsætter under de begrænsninger som klubben er underlagt. Dertil har vi muligheden at arbejde videre med vores Projekt U21 sammen med Eliten, som vi forventer os meget af.” Udtaler Preben Götz Mikkelsen.