Covid-19 tiltag i Kjellerup IF

Covid-19 tiltag i Kjellerup IF

05. oktober 2020
I forbindelse med lørdagens hjemmekamp mod Aarhus Fremad var politiet en tur forbi Xl Byg Kjellerup Arena efter de havde modtaget en anmeldelse om at klubben ikke levede op de krav der stilles.
Efter at have været en tur rundt på anlægget kunne politiet med glæde konstatere at KIF fuldt ud levede op til de krav der stilles. I forbindelse med hjemmekampe i Danmarksserien må vi have 500 tilskuere under forudsætning af disse krav efterleves:

  • alle tilskuere skal sidde ned under kampen. Her henstiller vi til at folk efterlever dette.
  • der holdes 1 meter afstand mellem folk.
  • man spritter hænder inden man træder ind på anlægget.
  • at personale og gæster bærer mundbind når de befinder sig inde i kiosken i klubhuset. Personale og gæster som befinder sig ved kiosken på banen skal ikke bære mundbind, da reglerne om mundbind ikke er gældende her.

Konstateret smitte på 7 årgang på Trekløver Skolen
I forbindelse med der er konstateret et smittetilfælde på skolen, har klubben valgt at tage de forholdregler som myndighederne anbefaler. Disse anbefalinger vil blive givet videre til de enkelte hold, som blandt andet indbefatter at elever som er sendt hjem skal have negativ(e) test før de igen kan spille spille fodbold.

Generelt er KIF meget tilfreds med den måde medlemmer og gæster efterlever de regler der er. Dog er det vigtigt at alle husker at holde afstand og har en siddeplads. Hjælper vi hinanden med dette, så er vi alle med til at passe godt på hinanden.