Brian Gade forlænger
Foto: Jens Thomsen

Brian Gade forlænger sin aftale med KIF

03. juli 2021

Som en af de sidste opgaver som sportschef i Kjellerup IF har Ole Pagh Madsen I den forløbende uge, forlænget aftalen med Målmandstræner Brian Gade, så de to parter nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2024.

”Jeg er meget glad for at det faldt på plads med en forlængelse af aftalen med Brian Gade. Brian er dygtig og meget engageret målmandstræner, der tager et stort ansvar i klubben. Det er vigtigt vi fastholder dygtige folk i vores træner team for at skabe noget kontinuitet og mulighed for videre udviklingen af dygtige fodboldspillere” fortæller sportschef Ole Pagh Madsen.

Hovedpersonen selv har efterhånden været i klubben i mange år, og er rigtig glad for at kunne fortsætte sit arbejde i klubben.

“ jeg er rigtig glad for at være i klubben, hvor setuppet er helt perfekt for mig og mine ambitioner om at udvikle gode målmænd. Samtidig har vi nogle gode faciliteter, som gør det til en fornøjelse og være i klubben. Jeg nyder at være en del af et godt trænerteam, og med det nye spændende projekt som vi starter op, så er KIF et rigtig godt sted for mig og være” Slutter Brian Gade.