Alle tre senior hold gjorde rent lørdag.

Fremragende weekend serie 3, serie 2 og DS.

20. juni 2021

Alle tre senior hold gjorde rent lørdag.

 

Serie 3 spillede på udebane mod Rødkærsbro. Her skulle man sikre sig et point for at kunne drømme videre om oprykning til serie 2. Efter at være kommet bagud 1-0 kom Mark Jacobsens tropper stærkt tilbage og sikrede sig en 1-5 sejr. Med de tre point i hus, skal holdet nu ud at spille kval kampe om oprykning til serie 2. Den første kamp spilles tirsdag og med en sejr her vil holdet skulle spille en sidste og afgørende kamp næste lørdag.

 

Serie 2 spillede på hjemmebane mod Silkeborg Boldklub. Her kom holdet foran 3-1 i første halvleg. Kort inde i anden halvleg blev der reduceret til 3-2 og der kom spænding i kampen igen. Kort efter blev det til 4-2 til Kjellerup. Silkeborg Boldklub reducerede igen og kampen sluttede rigtig spændende. Men sejren kom i hus og det betyder at holdet tirsdag skal spille kval kamp om oprykning til serie 1.

 

Lørdag eftermiddag spillede DS på hjemmebane mod Horsens Fs. Det blev en spændende affære hvor KIF var det klart mest dominerende hold. Mens KIF var bedst på bolden og rigtig dygtige offensivt, lå Horsens hele tiden og lurede på kontraer. Efter Mathias Færge bragte KIF foran 1-0 blev der udlignet på en kontra. I anden halvlej kom KIF på 2-1 og 3-1 på mål af Mathias Færge som nu har scoret 5 mål i de sidste to kampe. Kort efter KIF kom foran 3-1, reducerede Horsens. Den sidste del af kampen blev en hektisk og lidt hårdt spillet kamp hvor dommeren havde sin sag for. Men KIF holdt stand og vandt fortjent. Det betyder de sikrer sig endnu en sæson i Danmarksserien.

 

Sådan en dejlig lørdag med ene sejre og mulighed for to oprykninger og overlevelse i Danmarksserien, så har vi grund til at være stolte af vores senior hold. Alle hold, spillere og trænere/ledere omkring holdet fortjener et kæmpe like.