10 kamp i træk uden nederlag

10 kamp i træk uden nederlag

20. september 2020

Lørdag kunne Kjellerup IF med en flot 5-0 sejr hjemme over Nørresundby gå fra banen for 10 gang i træk, uden et nederlag. Selvom det ikke er blevet til sejr i alle kampene er det helt tydeligt at der er ved at blive skabt et rigtig godt hold med den helt rigtige mentalitet og talent, og lørdag skulle det så vises mod Nørresundby.

Allerede efter 5 min. kom KIF foran 1-0 på mål af Mathias Færge som var i startopstillingen til dagens kamp. Efter 41 min. var det så en af de nye spillere, Martin Ebbensgaard som kunne sende Kjellerup til halvleg med en 2-0 førring. 

Kort efter pausen kunne Lasse Dahl bringe KIF på 3-0, et flot og sjældent mål af den rutinerede Kjellerup spiller, som har gang i en rigtig flot sæson. Herefter måtte KIF vente helt frem til 77. min hvor Mathias Færge blev dobbelt målscorer med målet til 4-0. Kampens sidste mål scoret i 79 min. på et selvmål fra Nørresundby. 

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner.
"Jeg er glad for kampen i dag. Vi vandt rigtig fortjent og var det bedste hold på banen. Drengene leverede en fantastisk indstats på banen, de havde den helt rigtige energi og at vi nu er ubesejret i 10 kampe i træk er altså rigtig flot. Jeg synes vi gør mange ting rigtige og drengene bliver ved med at bygge på hver eneste uge. Så forsætter vi med det, og får vi fjernet nogle af de fejl vi også laver i dag, så kan dette hold opnå store resultater" fortæller KP.

Allerede næste weekend for holdet endnu engang brug for en toppræstation hvis der skal tre point på kontoen. Her venter IF Lyseng på udebane. Her kan Kjellerup med en sejr komme helt tæt på IF Lyseng i tabellen. IF Lyseng har fået en flot start med 4 sejre og 1 uafgjort, så der venter vores dygtige drenge en sværd kamp.