U19


Topopgør endte med målfest og sejr til U-19

Startopstilling til dagens kamp:

Emil

Andreas A, Søgaard, Daniel P, Mads Busk

 

Lindgaard

 

Jeppe, Hyttel, Nikolajsen

 

Holst, Trosborg

 

 

Udskiftere:

Hans Ø

Mads Skafte

Cassøe

 

Kjellerup (2) – Sunds (1)

Resultat: 5-3

 

Efterårets finale, som med en 2 måls sejr og maksimum inkassering på 2 mål, ville sikre oprykning med 1 kamp tilbage. Således skulle kampen denne lørdag eftermiddag dog ikke falde ud.

Trods det starter kampen ellers helt som planlagt, med et hurtigt mål til 1-0 af Holst efter blot 7 minutter. Det er et Kjellerup hold i fuld balance, hvor alt køre som planlagt indtil Sunds for første gang viser, hvor dygtige de er i både hovedspil og dødbolde. 1-1 og frygt fra kampen i Sunds ligger tydelig efter udligningen dybt begravet i hovedet, men denne gang vises tegn på, at vi lærte fra kampen i Sunds. Denne gang gears derop og alle mand står sammen selvom, at det ikke altid fungere. Dog bringer Holst kampen tilbage i balance efter at spilovertaget er overgivet lidt til Sunds, men en 2-1 scoring sætter igen gang i kampen. Følelserne sidder i den grad uden på tøjet, og presset for at skulle vinde spiller et lille puds, og efter at holde stand til pause er en peptalk nødvendig.

Anden halvleg starter på den værst tænkelige måde. Med blot 2 minutter spillet viser Sunds endnu en gang, hvor kyniske og dygtige de er på dødbolde,og scorer til 2-2. Som tidligere set er det ikke mange hold, der kan holde vores angribere fra fadet, og blot 13 minutter skulle gå før Nikolajsen også ville være med i målscoringen med målet til 3-2. Til trods for kampen så småt var ved at falde massivt til vores fordel, viste Mads Busk endnu engang, at han ikke har luft til at spille 90 minutter, og med 3 gule kort på 3 kampe spilles der nu 10 mod 11. Udvisningen koster dyrt, og blot få minutter efter er stillingen 3-3. Lige som vi havde fået det ene dunk i hovedet, skulle det næste komme hurtigt efter - dog ikke i form af mål, men en skade til holdets ene midterforsvar Kristian Søgaard. Skaden i knæet lød alvorlig da det skete, og kostede Søgaard et sygehusbesøg efter kampen. Om det var chokket fra skaden, eller om der blot blev udløst det sidste gear, som gjorde at håndbremsen blev trukket, vides ikke - men alle mand steppede op. Med målet til 4-3 i 72 minut af Nikolajsen virkede sejren igen inden for rækkevidde. Med et massivt pres fra Sunds og endnu et gult kort, skulle der de sidste 10 minutter kæmpes med næb og klør til sidste fløjt og kæmpet blev der. Der blev holdt stand og til og med kom der et mål mere. På en bold alle andre havde set Sunds Keeper have under sikker kontrol, bortset fra en hvis hr Østergaard som får vel nok 1. gang gav 110% for at nå bolden og med hovedet sætte punktum for kampen med målet til 5-3. Det er nok ved at være med rette og ikke kun pga. håret, at han har fået tilnavnet Fellaini. For trods mange chancer så vil Hans Ø kun score med den afro han så småt har groet på toppen.

 

 

Trænerens udsagn efter kampen:

En kamp som vi gerne vil have flere af, hvor der er modstand og hvor vi får kam til vores hår hele vejen - dog skal forberedelsen og indstilling blive bedre fra nogle.

Samtidig skal indstillingen til detaljer blive bedre, det er ikke ligegyldig om man står der eller ikke. Vi ser de scorer, fordi vi ikke står rigtigt og ikke orientere os omkring, hvad der er bag os.

 

Kampens spiller blev: Lindgaard som største dele af kampen styrede midtbanen trods, at det var den bedst spillende midtbane vi har mødt indtil videre. Endnu en vikar på både baks og midtstopper er nu også fundet, og trods meget kasten rundt blev den gode indsats ved.

 

Kampens højdepunkter:

1-0 Holst 7 min

2-1 Holst 35 min

Pause

3-2 Nikolajsen 56 min

4-3 Nikolajsen 72 min

5-3 Hans Ø 90 min

 

Næste kamp: 05/11 kl. 13:30 hjemme mod Aulum

 

2016-11-01 15:35:15
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Hans Erfurt
Tel.: 23461443 - Email