U19


Overlegenhed på alle parametre sikker U-19 endnu en stor sejr

Startopstilling til dagens kamp

Emil

Andreas A, Søgaard, Daniel P, Mads Busk

 

Lindgaard

 

Jeppe, Hyttel, Nikolajsen

 

Holst, Trosborg

 

 

Udskiftere:

Hans Ø

Mads Skafte

Cassøe

Snejbjerg(4) – Kjellerup (2)

Resultat: 0 - 8

Efter to kampe med middelmådige præstationer, skulle vi igen finde os selv og niveauet skulle hæves. Hævet blev niveauet da også og endda på alle punkter, dette resulterede i, at Snejbjerg denne fredag aften blev spillet fuldstændig ud af bane på eget græs.

Kampen er ikke andet end få minutter gammel, da Holst på en god dybde bold kvitter med det han nu en gang er bedst til, nemlig at plante bolden solidt inde bag netmaskerne. Efter det fine 1-0 mål skulle der ikke andet end gå 8 minutter yderligere før den ene af de to midterforsvare også ville lege med i målfesten. På et ellers fejlplaceret hjørnespark steg Daniel P op ved bagerste stolpe og fordoblede føring. Efter målet til 2-0 faldt der for en stund ro på målscoringen.

Kamp overtaget var stadig massivt i Kjellerups favør, hvilket resulterede i at Snejbjerg spillerne hele tiden haltede et skidt bagefter og en slap eller manglede linje fra dommer, skabte frustration hos begge hold. Trods mange efter taklinger og nedsablinger uden nogen konsekvens fra dommer, blev holdt vi hovedet koldt og ingen gik med på vognen. Imellem tiden skulle 3 yderligere scoringer indfinde sig i 36 minut Holst, 38 minut Hyttel, 45+ minut Trosborg. En pause stilling som absolut var acceptabel, efter en første halvleg med masser af mål, flot spil og omtanke skulle de gode takter blot forsætte i anden halvleg.

Anden halvleg blev endnu mere kontrolleret end første, med bolden konstant på gule fødder blev bolden kørt rundt med stor tålmodighed mod et dybt stående Snejbjerg hold, som kun trak sig længere ned efter pausen, hvor der blev ændret til 3- mandsforsvar. Hvilket gav et utroligt stort frirum til de kreative kræfter på midten hvor en allerede vel spillende Hyttel brillerede. Alle mand steppede op i forhold til de sidste par kampe hvilket udmundede i 3 yderligere mål, et rødt kort og 2 gule kort.

Kampen bød på flot spil, masser af chancer, mange mål og 3 point på alle måder en velspillet kamp som vidste hvilket niveauet der skal rammes hvis en oprykning og sejr næste weekend skal blive en realitet.

Kampens spiller blev: Hyttel som efter en god 1. halvleg på den offensive midtbane, trak sig længere ned i bane og fordelte spillet med kløgt og toldmodighed. Hvilket var med at fuldstændig at udspille Snejbjerg

 

Kampens højdepunkter:

1-0 Holst

2-0 Daniel P

3-0 Holst

4-0 Hyttel

5-0 Trosborg

Pause

6-0 Holst

7-0 Nikolajsen

8-0 Nikolajsen

 

Næste kamp: 29/10 kl. 16:30 hjemme mod Sunds IF

Kampen næste lørdag mod Sunds IF bliver efterårs sæsonens vigtigste kamp. Kampen skal vindes med minimum to mål hvis en 1. plads og ikke mindst en oprykning skal være sikret.

Derfor håber vi fra U-19s side at der vil være stor opbakning til kampen, så lover vi en god kamp med masser af spil, chancer og forhåbentlig en sejr.

2016-10-22 13:13:41
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Hans Erfurt
Tel.: 23461443 - Email