U19


Masser af chancer, mål og mindre kønt spil i U-19s kamp mod Aulum

Startopstilling til dagens kamp

Emil

Andreas A, Magnus Snedker, Daniel P, Mads Busk

Mikkel Busk

Jeppe, Hyttel, Lindgaard

Holst, Trosborg

 

Udskiftere:

Hans Ø

Niklas Nikolajsen

Jakob Døssing

 

Aulum (4) – Kjellerup (2)

Resultat: 0 - 7

 

Dagens kamp mod Aulum, som før denne kamp var uden sejr. Og også skulle vise sig at være det efter kampen.

Allerede inden kampen blev fløjtet op, skulle et kendetegn fra kampen vise sig. For da Aulum spiller i gult, skulle vi have udebane tøjet med. Det viser sig tilsyneladende, at det ikke er noget problem at stoppe en flok U-19 spiller ned i U-13 spillertøj. Så i stedet for størrelserne M, L og XL var dagens trøjestørrelser byttet ud med str. 164 og S.

Selve kampen startede set med vores briller, ellers meget godt ud med store chancer to begge de to angriber, men held og effektivitet foran mål skulle ikke være i højsæde til dagens kamp. Derimod blev det en rodet og hektisk kamp, som trods de 7 mål bød på en masse brændte chancer og for meget indianer bold.

Trods mange store chancer, skulle det første mål dog først falde i det 10. minut, da Trosborg endelig skulle slå hul på bylden. Men dette var blot det første af 7 mål, som skulle ende i Aulums netmasker denne søndag eftermiddag. Tilskuerne måtte dog vente 20 minutter endnu, inden selv sammen Lasse Trosborg skulle øge til 2-0. Første halvleg bød derud over på mange chancer, knap så flot spil og en skade til holdets anfører Mikkel Busk.

Efter pause skulle lidt om rokeringer, vise sig for alvor at sætte gang i målscorerne og målene til både 3, 4 og 5-0 kom hurtigt lige i rap, af henholdsvis Holst, Lindgaard og Torsborg. Herefter skulle de to angribes driven gæk med Aulums forsvar tilsyneladende forsætte. Som sagt var antallet af brændte chancer enorme og trods mange store chancer, skulle vi vente til kampen slutminutter med at få de to sidste mål til 6 og 7-0 af først Holst og bagefter Nikolajsen som med et lettere kluntet saksespark, skulle sætte sidste fod på resultatet.

Kampen gav et brugbart resultat, da vi fik sat en masse mål ind på konto, Hvilket kan ske at blive afgørende for at vinde puljen. Det og at vi for første gang holdt nullet, er det positive vi kan tage med fra en kampen som spillemæssigt og effektivitetsmæssigt ikke var som det skulle være. Men et tilfredsstillende resultat og 3 point er nu engang det vigtigste.

Kampens spiller blev: Frederik Lindgaard som efter en skade til Mikkel Busk, løftede opgaven på midten og til og med også kom på tavlen.

Kampens højdepunkter:

1-0 Lasse Trosborg

Mikkel Busk udgår med skade

2-0 Lasse Trosborg

Pause

3-0 Viktor Holst

4-0 Frederik Lindgaard

5-0 Lasse Trosborg

6-0 Viktor Holst

Gult kort til Mads Busk

7-0 Niklas Nikolajsen

 

Næste kamp: 21/10 kl. 18:00 ude mod Snejbjerg

2016-10-10 09:02:29
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Hans Erfurt
Tel.: 23461443 - Email