U14 Piger


Ny formand for Ungdom

Hej alle ungdomsspillere og forældre i Kjellerup IF

Efter seneste generalforsamling trådte Erik Thuesen tilbage som ungdomsformand, efter at have siddet på posten gennem de seneste mange år. Erik er KIFér fra inderst til yderst og vil stadig have en tilknytning til klubben i forskelige sammenhænge.

 

Med Eriks afgang som formand er jeg tiltrådt. Ud over mig tæller ungdomsudvalget yderligere 3 medlemmer, og vi har tilknyttet en ungdomskonsulent.

Jeg hedder Allan Kirkegaard, er 39 (snart 40) år, har boet i byen siden 1999, er gift og har fire børn. Jeg er uddannet skolelærer. Til dagligt arbejder jeg på en skole i Viborg Kommune hvor jeg sidder i skoleledelsen og har gjort det de seneste godt to år.

Jeg har været træner i KIF gennem 6 år, men er med min tiltrædelse som ungdomsformand stoppet med dette på U12 pige årgangen. Jeg har siddet i Ungdomsudvalget de seneste 3½ år, og har stadig ambitioner om at der er mere at lave i udvalget.

Jeg ser frem til en tid hvor der er flere tiltag som efter lang tids overvejelser og planlægning skal søsættes.

Det vil I høre nærmere om, da jeg mener at information til jer som forældre, samarbejdet med jer og jeres feed back er en forudsætning for, at vi alle opnår et samlet bedre tilbud i KIF til samtlige spillere, deres forældre, de mange frivillige og vores omkringliggende interessenter.

Jeg er altid villig til at lytte til gode ideer og konstruktive meninger om klubben og dens virke - jeg indbyder gerne til dialog og håber at der er nogle forældre som kunne finde det interessant at arbejde sammen med os andre i udvalget mhp. at skabe de absolut bedst mulige rammer for alle ungdomsspillere i KIF.

 

Venlig hilsen

Allan Kirkegaard

 

2017-04-08 09:56:48
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Camilla Bjerregaard Andersen
Tel.: 51 89 81 33 - Email