U12 Drenge


Alle fodboldspillere skal nu have et "fodboldpas"

VIGTIG   NYT INFORMATION TIL ALLE MEDLEMMER, TRÆNERE OG LEDERE I KIF


 

FODBOLDPAS ER PÅ VEJ

DATASIKKERHEDEN STRAMMES OP.

Til maj træder EU’s nye Persondataforordning i kraft. Det får betydning for foreningslivet, herunder også de danske fodboldklubber og for dansk fodbold som helhed.

Stramningen betyder, at dansk fodbold – DBU og klubberne – har oplysningspligt overfor den enkelte spiller i forhold til, hvordan og hvor hans/hendes data anvendes.

Derfor indføres fodboldpas – og den skal aktiveres!!!

DERFOR SKAL KIF HAVE DE RIGTIGE OPLYSNINGER PÅ ALLE MEDLEMMER:

  • Navn

  • Adresse

  • Fødselsdag

  • Mobilnummer

  • Mailadresse


Disse oplysninger skal vi have på ALLE spillere fra U-5 til Old Boys/Veteraner, så klubbens database over medlemmer kan blive opdateret og overholde den nye lovgivning.

Kasserer Birgitte Mikkelsen har tidligere udsendt mail med regneark til brug for korrekt registrering af ovennævnte oplysninger.

Hvis ikke regnearket med medlemsoplysninger allerede er afleveret til Birgitte på mail: b.mikkelsen@fiberpost.dk skal det ske NU!!!

I maj måned vil alle medlemmer modtage en mail fra DBU, og blive bedt om at aktivere sit fodboldpas.

Har det enkelte medlem ikke aktiveret sit fodboldpas, så er man IKKE spilleberettiget, og kan ikke sættes på holdkortet og spille kamp på sit hold. Det gælder alle spillere, både til kampe med elektronisk holdkort, og de kampe, hvor der laves fysiske holdkort. Uden aktiveret fodboldpas kan spilleren heller ikke findes frem i funktionen "KampKlar" på DBU Appen.

 

FODBOLDPAS – HVOR OG HVORNÅR  ??

Fodboldpasset vil blive tilgængeligt for alle spillere/medlemmer via Mit DBU (login på DBU’s og lokalunionernes hjemmesider) og på en ny Spiller-app. Begge dele er under udvikling nu, og det bliver først fra maj, at fodboldpasset kan aktiveres.

Alt dette betyder, at trænere og ledere på f.eks. "KampKlar" vil kunne se, om spilleren er registreret i KIF, eller spillercertifikatet er registreret i en anden klub, hvor det skal hentes inden spilleren er spilleberettiget i KIF.

ALT DETTE VIL VÆRE KLAR FRA AUGUST 2018, men forarbejdet SKAL gøres NU!!!

Læse mere om fodboldpasset HER

 

2018-04-10 11:24:46
julecup d.30/12
21 12 2017
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Michael Bønding
Tel.: 28 55 41 94 - Email