U12 Drenge


Ny træningsstruktur for alle ungdomshold.

Medlem af ungdomsudvalget, Kristoffer Pedersen fortæller:

Som noget nyt i ungdomsafdelingen i KIF, vil der fremover være flere årgange som træner sammen. Det nye tiltag har kørt det seneste 1/2 år på nogle udvalgte årgange i klubben med stor succes. I spidsen for dette har stået tidligere cheftræner i klubben, Claus Therkildsen stået.

Den succes ønsker vi nu at sprede ud på alle vores årgange, for at gøre det mere attraktivt for alle at træne fodbold i KIF.

Det nye tiltag skaber et bredere og mere dynamisk træningsmiljø i klubben og vi ønsker at være en breddeklub der kan rumme alle og samtidig tilbyde træning på et højt niveau.

En af fordelene ved et mere dynamisk træningsmiljø er netop, at vi med den nye model kan tilbyde alle ungdomsspillere træning på det rigtige niveau.
KIF er en breddeklub hvor der er plads til alle, både dem der er nybegyndere og gerne vil spille fodbold for hyggen og det sociale der følger med at være en del af et hold, men også for dem der gerne vil træne for at blive ligeså god som Ronaldo eller Messi. Med et bredere og mere dynamisk miljø kan træningen tilpasses og rumme alle på deres respektive niveauer.

En anden fordel er, at vi samler flere trænere sammen i de nye træningsmiljøer. Det betyder, at trænerne samtidig opnår en stor sparring med hinanden og vi derved samles endnu mere som EN klub.

Vi glæder os til at se effekten af det nye setup og over at vi har fået samlet nogle fantastiske trænerteams på alle årgangene i klubben.

Ungdommen starter officielt op tirsdag i uge 33 og træningstider kan findes på klubbens hjemmeside. Læs det HER

Så vel mødt til både nye og gamle spillere i KIF - til fællesskab, læring og højt humør.

2018-07-30 13:52:28
julecup d.30/12
21 12 2017
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Michael Bønding
Tel.: 28 55 41 94 - Email