2. Division


Tyveri på Bjerget

Lørdag eftermiddag tog KIF imod topholdet fra Kolding, til det som skulle blive vise sig at blive en særdeles medrivende kamp.
Allerede fra kampens start var det et tændt KIF hold, som var aggressive i duellerne og vandt mange første og anden bolde. Selvom KIF var godt i med i kampen fra start, var det alligevel Kolding som kom frem til et par store chancer tæt inde under mål.

Inden kampen havde træner Steve Lustü lagt en klar taktik, hvor bolde med Mathias Færge og en masse løb om ham kune skabe en masse chancer. Dette gav et par rigtig fine muligheder til KIF, inden Mikkel Dahl med denne opskrift fik en friløber og får afsluttet flot. Desværre for Koldings keeper en fingerspids på bolden, og den triller lige forbi mål.

Efter 13 minutter er Mikkel Dahl igen på spil og får sendt en rigtig flot afslutning afsted, men ud af det blå dukker Frank Hansen op og scorer flot på den retur som Kolding keeperen måtte give skuddet fra Mikkel Dahl.


Resten af første halvleg presse Kjellerup på, og sidder solidt på spillet.
I overtiden af første halvleg får Kolding et frispark, som bliver tager hurtigt, og efter et indlæg og lidt klumpspil i feltet kan Kolding udligne til 1-1.

Efter pausen er det igen et KIF hold som kommer ud med brystet fremme. Selvom de har spille mange kampe uden en sejr, så er det toptændt spillertrup som kæmper og tror på de kan vinde. Efter 51 min. scorer kampens spiller Patryk Pietras et fantastisk langskudsmål, og KIF var igen fuldt fortjent i front.
Desværre lykkedes det Kolding at udligne i 59’ minut, på et tyndt frispark. Helt galt går det blot 1 minut efter, hvor Kolding kan bringe sig foran 2-3 efter en fejl fra KIF holdet.

Trods KIF er bagud, kæmper drenge flot videre og får efter udligningen. Det bliver til et par muligheder og der er optræk til nogle store chancer. 
Tre minutter inde i overtiden smider KIF alt frem på et hjørnespark, og her bliver der korrekt dømt et straffespark på Patryk Pietras. Med en fantastisk kamp og mål i bagagen tager Patryk det store ansvar og sparker straffesparket. Desværre redder Koldings keeper flot, og derved bliver det til en sejr på 2-3 til Kolding.

Efter kampen var træner Steven Lustü træt af situationen. “Spillerne spiller endnu engang en fantastisk kamp. De følger den taktik vi havde lagt, og de fortjente virkelig at få den sejr i dag. De gør så mange ting rigtig og de har en fantastisk indstilling. Nå mødes vi til træning på mandag, og så sigter vi mod kampen i Skive næste lørdag”.

Kampens spiller blev fortjent Patryk Pietras.

2018-09-22 14:49:41
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255