2. Division


Endelig point til KIF

Lørdag spillede KIF hjemme mod Aarhus Fremad som frister en tilværelse i den anden ende af tabellen. Kampen startede ud med et Fremad hold som ville være i boldbesiddelse og det pressede KIF for langt tilbage på banen. Men på trods af overvægt af spil og afslutninger så lykkedes det ikke Aarhus Fremad at komme frem til de store chancer.

Efter pausen var det igen Fremad som kom bedst i gang med en kæmpe chance som de brænder. Herefter kom KIF bedre med i kampen og flere gange blev KIF holdet nærgående. Midt i anden halveg kom Mikkel Dahl på banen og det gav et løft i det offensive spil. Efter 75 min. kommer Frank Hansen til en farlig afslutning som Fremad's keeper redder flot. Kort efter kommer Mads Vestergaard frem til et indlæg ved bagerste stolpe, men uheldigt rammer afslutningen på stolpen.

Herefter stod der igen Aarhus Fremad på spil og chancer. De pressede på, men med solidt forsvarsspil og med mange gode redninger af Benjamin Schubert lykkedes det at holde målet rent og nappe det ene point.

Efter kampen var det en tilfreds cheftræner. "Drengene kæmpede fantastisk derinde i dag. Vi skal til at have point på kontoen, og i dag vidste holdet hvad der skal til. Vores forsvar spillede en super kamp og forhåbentligt var det et lille hul på bylden som gør at vi nu begynde at få nogle point skrabet sammen" siger Steven Lustü.

Næste kamp er lørdag den 13 ude mod Brabrand.

2018-10-08 13:53:58
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255