2. Division


Nederlag i første kamp

Øv - det blev ikke den start på sæsonen som vi havde håbet på. Lørdag spillede KIF den første kamp i sæsonen både udebane mod oprykkerne fra Tarup-Paarup, og det blev desvære til et nederlag på 3-0.

Kjellerup havde 3 nye spillere med i startopstillingen i form af Casper From på højre back, Henrik Hykkelberg på den centrale midtbane,  og Mads Vestergaard i det centrale forsvar. Resten af holdet var gamle kendinge: Benjamin Schubert, Lasse Dahl, Kenneth Nielsen, Patrik Pietras, Christopher Denius, Burak Bozdemir, Mathias Færge og Simon Vetter. Sidstnævnte startede inde istedet for Rasmus Larsen som blev skadet under opvarmningen.Fra start var det tydeligt at Kjellerup var mødt op for at spille fodbold, sætte sig på spillet og presse TPI, som befandt sig godt med at stå langt tilbage på banen og vente på de omstilinger de satsede på.
KIF var egentligt gode på bolden og fik den spillet godt rundt allerede fra start. Desvære kostede nogle personlige fejl 3-4 store chancer til TPI, som godt kunne være blevet omsat til mål. Første halvleg slutter 0-0.

Fra anden halvlegs start kommer KIF godt ud på banen, og det er tydeligt at de kommer med et andet tryk end i første halvleg. Men som i første halvleg skete der stadig fejl i opstillet, og efter 12 min opsnapper TPI en bold deres banehalvdel og med en lang aflevering i dybden kan TPI bringe sig foran 1-0.
Herefter satser KIF og forsøger at presse spillet længere frem. Mod slutningen udnytter TPI dette, og bringer sig herefter foran 2-0 og 3-0.

Efter kampen var det en skuffet Steven Lustü. “Vi havde lagt en gameplan om vi skulle styre kampen - have bolden, sætte dem under pres. Vi lykkedes egentligt meget godt med denne plan i store dele af kampen, og har helt styr på TPI i deres etablerede spil. Men vi sjusker og laver nogle store fejl, sådan de får nogle omstillinger og udnytter disse. Så jeg er tilfreds med vi har styr på dem i det etablerede spil, og med at vi styrer kampen med bolden. Men jeg er skuffet over vi ikke skaber mere end vi gør. Vi er ikke farlige, og der venter os et stykke arbejde med finde de rigtige relationer rent offensivt. Men det skal nok komme, vi er mange nye og det tager tid at få alle relationer på plads. Men det kommer - og gutterne kommer til at forsætte deres hårde og gode arbejde til træning".

Kjellerup gav desuden debut til Mads Olesen og Mads Pedersen som begge kom ind.

Allerede tirsdag har Kjellerup mulighed for at tage revanche når de i Pokalturneringen møder Fulgebakken fra Aarhus på udebane, og det ser Steven Lustü frem til. “Vi får en ny chance for at øve os, og her skal vi have lukket ned for de defensive fejl, og så skal vi bliver skarpere på den sidste 1/3 del af banen.

2018-08-04 16:26:59
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255