2. Division


Nederlag i første test

Nederlag i første testkamp.

Mandag var Kjellerup en tur i Viborg for at spille første testkamp mod VFF. Det blev en hård opgave mod et VFF mandskab som spillede deres sidste testkamp inden sæsonen går i gang for 1. Division.
Med et næsten helt nyt Kjellerup hold i forhold til sidste sæson, skulle det blive spændende om de nye unge spillere kunne stå distancen mod et forventet tophold fra 1. Division.

VFF startede bedst ud med i et højt tempo og hurtig bold omgang. Kjellerup blev presset langt tilbage og havde svært ved at få spillet bolden rundt. Men efter 10. min fik Kjellerup et hjørnespark, og med et flot hovedstød fra Alex Hersbøll kommer KIF foran 0-1. Allerede minuttet efter lykkedes det dog VFF at få udlignet efter noget klumpspil i feltet.
Som første halvleg skred frem kom KIF mere og mere på bolden og spillede faktisk en flot halvleg taget i betragtning af de mange nye spillere og kun fire træningspas inden kampen.
Første halvleg endte 1-1.

I anden halvleg skiftede begge trænere en masse spillere ud, og det blev tydeligt at Kjellerup IF stadig mangler noget på fysikken. Det lykkedes desvære VFF af score 4 mål i anden halvleg, og KIF komme ikke frem til det helt store.
Alt i alt gjorde de mange nye spillere et rigid godt indtryk, og cheftræner Steven Lustü er var en tilfreds mand efter kampen.

“Jeg er meget tilfreds med kampen. Formålet med denne kamp var at finde ud af vores svagheder, så vi kunne arbejde videre med disse. Derfor var det for os perfekt at møde en så dygtig modstander.
Vi stod godt organiseret kampen igennem og når vi turde spille med bolden skabte vi gode muligheder. Med alle de nye spillere på holdet, så mangler der selvfølgelig en masse relationer, men de nye fandt hurtigt ind på holdet” fortæller Steven Lustü.

Og netop de nye spillere slap godt fra kampen og fik vist sig flot frem. De turde spille fodbold og tog en masse ansvar. Så hvis vi kan bevare denne trup så er jeg en meget meget tilfreds mand slutter Steven Lustü.

Startopstilling Kjellerup 1. Halveg
Benjamin Schubert - Kasper From - Alex Hersbøll - Nikolaj Larsen - Kenneth Nielsen - Henrik Hykkelbjerg - Simon Vetter- Mads Olesen - Mads Pedersen - Mikkel Dahl - Christopher Denius

Startopstilling Kjellerup 2. Halvleg
Benjamin Schubert - Lasse Dahl - Mathias Færge - Nicolai Nedergaard - Kenneth Nielsen - Henrik Hykkelbjerg
 - Simon Vetter - Kenni Pagaard - Fredrik Jensen - Burak Bozdemir - Christian Høgh

2018-07-24 15:59:29
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255