2. Division


Kampoptakt - Tarup-Paarup vs. Kjellerup IF

Tarup-Paarup - Kjellerup IF

Lørdag 4. August kl.13.00

Lørdag sparker KIF sæsonen i gang, når de på udebane møder Tarup-Paarup ( TPI ) som er nyoprykkere til 2. Division.

Det er første gang at den lille Odense klub optræder i landets tredjebedste række. Det sker på baggrund af en flot sæson i Danmarksserien hvor de rykkede op efter 18 sejre ud af 27 mulige. Sæsonen inden var de også tæt på oprykning, men her rykkede en gammel bekendt i form af Ringkøbing op i stedet.

I løbet af sommeren har TPI fået tilgang af et par spændende spillere i form af Elias Lamnaouar og Kasper Skræp begge fra OB’s U19 hold. Samtidig har man hentet rutinerede Christian Bannis i Marienlyst.

For KIF bliver lørdagens kamp ventet med stor spænding. Efter en fantastisk flot sidste sæson, venter der Kjellerup holdet en stor opgave. En række bærende spillere er stoppet, og en masse nye unge lovende spillere er kommet til. Det er dog lykkedes at bevare en stærk stamme på holdet, så forhåbentligt kan en masse rutine kombineret med nyt blod være en god kombination for det “nye” hold.

Det bliver også cheftræner Steven Lustü først kamp i spidsen for holdet, og det er en spændt træner som ser meget optimistisk frem mod lørdagens kamp.

“Vi har haft en super positiv optakt. Træningen efter ferien har gået over al forventning, masser af nye spillere og der har været et rigtig godt humør til træning. Vi har haft en super god intensitet til træning, hvor spillerne har haft et utroligt stort engagement og stillet krav til hinanden, og det er det som skal til for at vi udvikler os”.

Omkring selve kampen lørdag er Steven Lustü fortrøstningsfuld.
“Som sagt har vi haft en god optakt, og jeg forventer at spillerne kommer med en masse spilleglæde, og lyst til at kæmpe for Kjellerup IF. Vi er mange nye på og omkring holdet, så der vil ske fejl og misforståelser, det er helt naturligt. Så for at opveje dette, så skal vi komme med endnu mere gejst og vilje end vores modstander.

Og så skal vi arbejde benhårdt for at få succes lørdag, og når kampen er slut skal vi kunne se os selv i øjnene og have gjort alt hvad kunne for at få succes”.

2018-08-02 19:02:42
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255