2. Division


Første point til Kjellerup.

Lørdag gæstede Dalum IF Bjerget, til det som skulle en meget spændende og medrivende kamp. Dalum er modsat KIF kommet super godt fra start denne sæson med to flotte sejrer over Odder og Ringkøbing.
Fra kampens start var det tydelige at begge hold kom for at vinde. Der blev gået til den, og begge hold forsøgte at sætte sig på kampen. Efter 16 min var det lige ved at gå galt for KIF. I en omstilling blev en Dalum angriber spillet fri i dybden, og kun takket være en super redning af Benjamin Schubert i mål, stod det forsat 0-0.
I den anden presse KIF flot på, og det blev til et par store chancer, hvor specielt en godt spillende Kenneth Nielsen kom frem til at farligt hovedstød på et hjørnespark.

Til dagens kamp havde træner Steven Lustü lavet en ændring, hvor Mads Vestergaard var lagt ned på en defensiv midt, for at beskytte holdet imod omstillinger og i opspillet hvor vi i de sidste to kampe har været alt for sårbare.
Den taktik lykkedes til fulde, og samtidig blev mange af de personlige fejl holdt nede, så Dalum blev ikke farlige på samme måde som vores modstandere blev det i de forrige kampe.

I anden halvleg pressede KIF på og det var tæt på flere gange. Alex Hersbøll fik på et hjørnespark hovedet på, men keeperen stod desværre rigtig placeret og kunne rede bolden. Inden da fik Mads Olesen en friløber, men desværre blev der fløjtet en offside på Mads Olesen, en forkert dom.
I slutminutterne pressede begge hold på med nærgående forsøg. Tættest var dog KIF, som via et indlæg fra baglinjen, fik sendt bolden mål af Mathias Færge. Jublen brød løs blandt alle tilhængerne, indtil det gik op for dem at dommeren valgte at annullere målet for offside, til store protester fra fans, spillere og trænere.

KIF spillede en flot kamp, og kunne med rette sige de havde fortjent tre flotte point.
Det var også en tilfreds og begejstret cheftræner efter kampen. “Drengene var fandme gode derude i dag. De kæmpede og viste at de virkelig ville det her. Når man er et bundhold som vi er lige nu, så går tingene ikke altid ens vej, og det gjorde det ikke for os i dag. Men der er så meget godt at tage med fra dagens kamp, og vi kommer snart til at få den sejr” lød det fra en tilfreds Steven Lustü.

Husk, at KIF allerede på onsdag spille næste kamp. Det sker på Bjerget kl.18.00 hvor Brabrand kommer på besøg. Det bliver endnu en svær kamp, så kom og støt drengene i jagten på sejr.

2018-08-19 08:10:36
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255