2. Division


2 Division stadig uden sejr.

Lørdag tog KIF imod Odder på hjemmebane i en ren bundstrid. Begge hold har det svært i øjeblikket hvor KIF er uden sejr og Odder havde 6 nederlag i streg med i rygsækken.
Lad det være sagt med det samme, det blev ikke nogen smuk kamp. Begge hold spillede nervøst og det var tydeligt at der var meget på spil for begge hold. KIF var ramt af nye og flere skader samt en karantæne. Det betød at holdet igen startede i en ny formation med nye relationer.
Om de manglende relationer var skyld i det første mål skal stå usagt, men efter 16 minutter lykkedes det Odder at komme i front efter en dårlig clearing i feltet. Men heldigvis lod KIF holdet sig ikke slå af den kolde spand vand i hovedet.
Allerede 5 minutter efter slog Mathias Færge igen med et flot skud ude fra kanten af feltet, og KIF kunne bringe balance i regnskabet. 5 minutter senere kunne KIF så bringe sig foran 2-1 på straffespark, sikkert sparket ind af Christopher Denuis.
Inden første halveg blev fløjtet af havde både Mathias Færge og samme Denius mulighed for at bringe KIF yderligere foran, men skarpheden manglede.

2. halveg blev en lidt mere roder affære. Kjellerup kom frem til er par store chancer og skulle have lukket kampen til både 3-1 og 4-1. Men igen var skarpheden og heldet ikke med de hårdtprøvede KIF drenge.
Mod slutningen af kampen fik Odder pludselig skabt et pres med en masse dødbolde mod KIF. Efter små 5 minutter belejring af KIF feltet og et hav dødbolde lykkedes det Odder at bringe balancer i regnskabet efter en dødbold på Odder egen banehalvdel.
Kjellerup skabte ikke det store i de sidste 10 minutter, og derved blev det ved det ene point til holdet.

Kampens spiller blev fortjent Mathias Færge. Næste kamp spilles søndag ude mod Ringkøbing.

2018-10-22 15:15:14
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255