2. Division


2-0 nederlag ude mod Brabrand

Lørdag var KIF en tur i Brabrand for at spille sæsonens anden kamp mod nedrykkerne fra 1. Division. Ligesom det var tilfældet i første kamp blev det til et nederlag efter en kamp der i følge træner Steven Lustü blev tabt i første halveg.
"I første halvleg er vi ikke hvor vi skal være. Vi er alt for tit et skridt bagefter Brabrand og det gør at de kommer til at lykkedes med deres taktik og bliver spilstyrende. Selvom vi har et par gode muligheder kommer vi bagud 1-0 og herfra kan Brabrand kontrollere kampen" lyder det fra Steven Lustü.
Kampen startede ud med en stor chance til Brabrand efter små fem minutter, og et par minutter efter var KIF endnu tættere på at bringe sig foran, hvor kun en pragtredning fra Brabrand keeperen forhindrede en god start for KIF. Kort tid efter gjorde Brabrand det onde ved KIF og bragte sig foran 1-0 på et tørt hug fra Brabrand spilleren Anton Søjberg.

I anden halvleg kommer KIF meget bedre med i kampen og har et par store muligheder. Men som det har været indtil videre i sæsonen har KIF holdet ikke kynismen til at få den i kassen. "Vi spiller igen en rigtig god kamp defensivt og vi kan ikke forvente at vi spiller til nul i kampene. Derfor bliver nødt til at være lidt mere kyniske og score på vores chancer. Vi har kunne se i alle vores kampe, at når vi er der 100% både fysisk og mentalt, jamen så kan vi sagtens spille op mod alle holdene, men i øjeblikket skal vi bare bruge flere chancer for at score vores mål" slutter Steven Lustü.

Kampens spiller for Kjellerup blev Alex Hersbøll.

Kjellerup er forsat uden sejr i sæsonen inden den kommende modstander fra Odder kommer på besøg den 20 oktober.

I truppen til kampen mod Brabrand var:

Benjamin Schubert, 
Kenneth Nielsen
, Patryk Pietras
, Alex Hersbøll
, Rasmus Nørskov Larsen
, Lasse Dahl, 
Mikkel Dahl
, Mads Vestergaard, 
Mads Olesen, 
Frank Hansen
, Mathias Færge, 
Frederik Dam-Jensen
, Burak Bozdemir
 og Gino Boscia.

2018-10-14 11:41:35
Kunne du tænke dig at være med?
Bare mød op til næste træning, så finder vi ud af det...MAILSERVICE
Husk at tilmelde dig vores mailservice, så får du besked om de seneste nyheder.
meld dig til her


Steven Lustü
Tel.: 40641208


Frank Hansen
Tel.: 26724255