Vorup vs KIF

Rasmus Overgaard – Simon Thorsø – Martin Baggerman – John Nielsen – Casper Møller – Dennis Thomassen – Bertil Torres – Oliver Moos –  Niklas Nikolajsen – Taofik Lucas-Walker – Victor Holst.

Udskiftere: Christian Pind – Daniel Pedersen – Christoffer Pedholt

KIF JS tog turen til Vorup. En kamp som meget gerne skulle give 3 point, for at holde liv i håbet om at spille JS efter ferien. Håbet lever stadig trods et spinkelt nederlag i lørdagens kamp.

Første halvleg startede skidt for KIF JS, for allerede efter 6 minutters spil dummer vi os. Et simpelt indlæg bliver ikke clearet og banens mindste spiller får lov at heade den i mål. Derefter vågnede vi og kom godt med i spillet. Vi fik spillet os fint frem til nogle halve muligheder, men som så ofte før manglede vi kvaliteten i det sidste. Efter 33 minutters spil gik det galt igen. Kommunikationen missede og derfor fik en Vorup spiller frit løb mod mål og scorede til 2-0.
Inden halvleg fik vi endelig noget kvalitet på vores offensive spil. Et rigtig godt indlæg fra Oliver Moos blev headet i kassen af Niklas Nikolajsen til 2-1, som også var pausestillingen.

Anden halvleg startede lige så skidt som første halvleg. Allerede efter 4 minutters spil begik vi et straffespark, som de scorede på. Efter det synes jeg vi sad på kampen. Efter en times spil kom reduceringen til 3-2. Taofik Lucas-Walker var sidste mand til at prikke bolden i mål efter klumpspil i Vorup feltet. Vi lagde herefter godt tryk på og med lidt held så havde vi også udlignet til 3-3. Men desværre havde vi ikke heldet og derfor endte kampen 3-2 til Vorup.

Alt i alt spiller vi en fin kamp. Men igen igen igen kan jeg skrive at vi ikke har heldet, kynismen eller kvaliteten i begge felter. Typisk kamp for vores sæson, og det må vi arbejde videre på.
Denne gang så jeg noget efterlyst fightervilje, men vi skal undgå de nemme mål som går i mod os for tiden. Vi skal lære af dette og så lever vi i det spinkle håb, som stadig er muligt rent matematisk.

Kampens spiller: Simon Thorsø – 5 stemmer.

Næste kamp for KIF JS er på hjemmebane mod Skive, lørdag d. 20/10 kl. 16:00 – Håber at få opbakning 🙂