KIF vs Randers Freja

Rasmus Overgaard – Martin Baggerman – Oliver Loft Jensen-  Christoffer Pedholt – Simon Thorsø – Dennis Thomassen – Bertil Torres – Casper Møller – Niklas Nikolajsen – Taofik Lucas-Walker – John Nielsen.

Udskiftere: Christian Pind – Oliver Moos.

KIF JS tog hjemme i mod Randers i en top mod bund kamp. Det skulle også vise sig, at det var tydeligt. Randers endte med at vinde hele 2-7.

Første halvleg startede Randers med at have bolden meget. Allerede efter 12 minutter kom Randers foran efter et flot opspil, selvom vi ikke dækkede godt nok op. Efter 37 minutter blev det så 0-2 og igen spillede de os tynde efter vi ikke fulgte godt nok med. Inden pausen blev det også 0-3, hvor en helt fri Randers spiller sparkede bolden ind på kanten af feltet.

Anden halvleg blev noget af et målshow. Randers kom på 0-4 inden John Nielsen reducerede til 1-4 på en flot flugter! Randers scorede derefter til 1-5 og 1-6 efter 65 minutter. Igen igen var det alt for nemme mål.
Casper Møller reducerede til 2-6 på et hovedstød efter et indlæg fra John Nielsen. Til sidst blev det så 2-7, som også var slutresultatet.

Alt i alt mødte vi bare rækkens bedste hold og måske og JS-rækkens bedste hold. Vi bliver bare kørt over, men vi giver dem også for nemme betingelser. Vi var simpelthen bare ikke gode nok, selvom vi spiller godt i perioder, men bare ikke gode nok i de afgørende situationer.

Kampens spiller: Dennis Thomassen – 6 stemmer

Alt i alt for sæsonen så har det været en skuffende sæson. Vi lærer forhåbentligt af dette og så må vi komme stærkt tilbage til foråret. Vi går efter at skabe en oprykningsfest igen til sommer. Men det kræver stenhårdt arbejde og kvalitet i vores spil.
TAK FOR DENNE SÆSONS OPBAKNING! JEG HÅBER VI SES TIL FORÅRET 😊