KIF vs Skive

Rasmus Overgaard – Simon Thorsø – John Nielsen – Daniel Pedersen – Casper Møller – Dennis Thomassen – Bertil Torres – Frederik Dam-Jensen –  Niklas Nikolajsen – Christian Pind – Taofik Lucas-Walker.

Udskiftere: Martin Baggerman – Victor Holst – Christoffer Pedholt

KIF JS tog hjemme i mod Skive, i en kamp hvor der var en ting på spil for KIF JS. Vind kampen eller det er hedder S1 i foråret! Heldigvis fik vi den forløsende sejr efter mange kampe uden, og derfor lever vi endnu!

Første halvleg startede rigtig fint for KIF JS. Man kunne se at vi ville vinde, men Skive var også okay med. I det 17 minut kom scoringen til KIF JS. Niklas Nikolajsen modtog den på kanten af feltet og spillede videre over mod Christian Pind, som flot lagde bolden over i det lange hjørne til 1-0.
Efter 20 minutter kom Skive på 1-1. Igen efter en dødbold, som vi har haft problemer med. En meget lige kamp i denne periode, men heldigvis for KIF JS skulle det vende.
Lige inden pausen fik Skive en mand smidt ud for at redde bolden på stregen, og det gav et rødt kort og straffespark til KIF JS. Dette sparkede John Nielsen sikkert ind til pausestillingen 2-1.

Anden halvleg blev en nervøs affære, selvom vi var i overtal. Vi havde en periode, hvor vi havde to gule og der pressede Skive på. Et mål til dem og vi var rykket ned.
Skive pressede mere og mere på, men det gav os omstillinger. Vi havde rigtig mange muligheder for at kunne score og lukke kampen, men når vi ikke kan score på frit mål, ja så skulle det blive spændende til sidst! Heldigvis havde vi heldet og skarpheden denne gang til at holde sejren og derfor sluttede kampen 2-1 til KIF JS.

Alt i alt er det bare sindssygt dejligt med en sejr! Virkelig en forløsende følelse. Vi spiller en god kamp, og vi bliver dog hjulpet af det røde kort. Vi kunne dog have lukket kampen med flere mål, men vi holder flot stand og kæmper de tre point hjem. VI LEVER!

Kampens spiller: Dennis Thomassen – 3 stemmer.

Næste kamp for KIF JS er på udebane mod MorsØ, søndag d. 28/10 kl. 14:00 – Håber at få opbakning 🙂