Sådan kan jeg roligt starte oplægget for kampen lørdag mod Odder, for kampen er blot endnu en fodboldkamp. Omvendt kan jeg også sige, at det er en vigtig fodboldkamp – en kamp som begge mandskaber umådelig gerne vil vinde.

Jeg er stadig positiv og optimist – sådan er jeg som person. Derfor tror jeg 100 % på, at vi tager vores første sejr lørdag. Vi har igen haft en god træningsuge og har forhåbentligt fået enkelte af vores spillere klar igen efter skader.

Det er også nødvendigt, eftersom vi desværre til dagens kamp må undvære Patryk med karantæne og Frank efter en skade, som han pådrog sig i vores seneste kamp mod Brabrand.

Dagens modstander fra Odder har også haft et svært efterår, hvor de har tabt deres seneste 6 kampe og lukket en del mål ind. De har fået deres eneste sejr mod os i en kamp, hvor vi ikke var klar.

Det SKAL vi være fra start af – og jeg er overbevist om, at drengene kommer ud med kæmpe gejst. Jeg tror dagens vinder bliver det hold, som kommer ud med mest energi og tro på, at de kan vinde – det bliver os.

Kampen kan i dag blive et sandt gyseropgør, hvor vi endnu engang får brug for jer publikummer. Så hjertelig velkommen til alle og håber på en spændende kamp med 3 points til KIF.

Kjellerup knækker cancer. Udover drengene skal slås for vigtige 3 point, så vil KIF sætte fokus på kampagnen Knæk cancer 🤜🏻🙏

Det betyder 👇
⚽️ Gratis entre for alle tilskuere.
⚽️ KIF giver 10 kr. pr solgt øl og pølse.
⚽️ Konkurrencer hvor du kan vinde gavekort til byens forretninger

Brian Pedersen
Sportschef